WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS, BÉRLÉS | Jelszó nélkül, egy ingyenes üzenettel felnyithatók az Android mobilok - E-coWeb Solution Kft. | Budapest, Szolnok 

 

Jelszó nélkül, egy ingyenes üzenettel felnyithatók az Android mobilok

Webáruház tervezés, készítés, bérlés
A tízmilliók által használt, Magyarországon is népszerű Viber-alkalmazással nem csak ingyenesen lehet üzenetet küldeni és telefonálni, hanem az androidos mobilok védelmét is könnyen ki lehet játszani vele. Bárki beléphet mobilunkba, aki ismeri a trükköt.

50-100 millió alkalommal töltötték már le a Google Play áruházból az ingyenes kapcsolattartást lehetővé tévő Viber-alkalmazást, a VoIP app itthon is az ingyen mobiltelefonálás egyik legnépszerűbb eszköze. De mint most kiderült, komoly veszélyt is jelenthet a mobilunkra.

A vietnami Bkav biztonsági cég egy kritikus hibát talált az appban: a kóddal lezárt androidos mobilok képernyője a jelkód ismerete nélkül felnyitható, ezután pedig illetéktelenek is hozzáférhetnek a telefonon tárolt információkhoz, üzenetekhez, képekhez, telefonálhatnak, illetve használhatják alkalmazásainkat.

A Bkav egy videót is közzétett a hibáról, lépésről lépésre bemutatva, hogyan léphet be egy idegen vagy éppen egy rossz szándékú ismerős a lezárt mobilunkba. Mindez nem is egy távoli, ismeretlen hackernek lehet igazán érdekes, hanem azoknak az ismerősöknek, akik nagyon kíváncsiak valamire a mobilunkon, vagy valamelyik szolgáltatásban, amelyikbe mobilunkon be vagyunk lépve.

Forrás: http://hvg.hu/tudomany/20130426_android_viber_lockscreen_bug

facebook Jelszó nélkül, egy ingyenes üzenettel felnyithatók az Android mobilokgoogle plus Jelszó nélkül, egy ingyenes üzenettel felnyithatók az Android mobiloktwitter Jelszó nélkül, egy ingyenes üzenettel felnyithatók az Android mobilokpinterest Jelszó nélkül, egy ingyenes üzenettel felnyithatók az Android mobiloklinkedin Jelszó nélkül, egy ingyenes üzenettel felnyithatók az Android mobilokgmail Jelszó nélkül, egy ingyenes üzenettel felnyithatók az Android mobilok

Share Your Thoughts!


5 + öt =

← Passo Anterior

Köszönjük kérdését, hamarosan válaszolunk!

Por favor, forneça um nome, email e pergunta validos.

Provido por LivelyChat
Minden jog fenntartva! E-coWeb Solution Hungary Kft. 2012-2014